Skip to content Skip to footer

Klasična ravnotežna deska

Klasična ravnotežna deska

80,00 105,00 

Igranje z ravnotežno desko je precej inteligenten proces, saj razvija otrokovo ustvarjalnost, domišljijo, ravnotežje, vadbo,…
Ravnotežne deske so izdelane iz vezanega lesa finske breze, ki je trajnostno pridobljena.
Obrni, zavrti, uporabi. Za starost in vašo domišljijo ni omejitev.
Če niste prepričani, katero velikost izbrati, vam predlagamo, da izberete velikost M (srednja), saj je najbolj univerzalna. Je dovolj ukrivljena, da se je z njo zanimivo igrati in ni prevelika, da bi jo lahko uporabljali tudi majhni otroci. Seveda se lahko uporablja tudi kot tobogan, gugalni stol, garaža, most itd.

Počisti

Opis

Ravnotežne deske so izdelane iz vezanega lesa finske breze, ki je trajnostno pridobljena. Premazane so z eko premazi na vodni osnovi, ki so primerni za zaščito otroških igrač. Deska za ravnotežje omogoča igro v zaprtih prostorih, z upoštevanjem vseh navodil pa jo lahko uporabite tudi za igro zunaj na svežem zraku. Na voljo so vam tri različne velikosti S,M in L. Primerne so za igro najmlajših, z njimi pa se boste lahko zabavali tudi starši. Ravnotežne deske imajo evropski certifikat skladnosti CE.

VERZIJE RAVNOTEŽNIH DESK:

  • RAVNOTEŽNA DESKA VELIKOST S: nežna krivulja deske. Dolžina: 800 mm – Širina: 280 mm – Višina loka: 125 mm – Debelina: 12 mm – Teža deske: 2 kg – Maksimalna obremenitev: do 150 kg – Primerno za vse, še posebej je idealna za majhne otroke do drugega leta starosti.
  • RAVNOTEŽNA DESKA VELIKOST M: klasična krivulja deske. Dolžina: 880 m – Širina: 280 mm – Višina loka: 170 mm – Debelina: 15 mm – Teža deske: 3 kg – Maksimalna obremenitev: do 200 kg – Najbolj univerzalna velikost, ki je primerna za vsakogar.
  • RAVNOTEŽNA DESKA VELIKOST L : velika krivulja deske. Dolžina: 1120 mm – Širina: 330 mm – Višina loka: 220 mm – Debelina: 18 mm – Teža deske: 5,4 kg – Maksimalna obremenitev: do 200 kg – Primerno za starejše otroke in odrasle.

Velikosti:

  • S – 800x280x125 [mm]
  • M – 880x280x170 [mm]
  • L – 1120x330x220 [mm]

Vzdrževanje:

  • Po potrebi obrišete z vlažno krpo.
  • Uporaba agresivnih čistil ni dovoljena in lahko povzroči poškodbe.

Rok dobave:

  • Če je izdelek na zalogi je rok dobave 3 – 5 delovnih dni.
  • Če izdelka ni na zalogi je rok dobave od 15 – 20 delovnih dni oziroma po dogovoru. Za več informacij nas kontaktirajte.

/

Teža izdelka
2 – 5,4kg

/

Maksimalna obremenitev
150 – 200kg
Deska se lahko uporablja le na ravni, suhi in čisti površini. V bližini igrala, to je vsaj dva metra, ne sme biti nobenih izdelkov, da se prepreči možnost poškodb v primeru padca. Pri uporabi mora biti vedno prisotna odrasla oseba!

Dodatne informacije

Velikost izdelka

S, M, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Klasična ravnotežna deska”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja