Skip to content Skip to footer

Dvostranski ravnotežni poligon

Dvostranski ravnotežni poligon

120,00 175,00 

Deske ravnotežnega poligona so izdelane iz vezane brezove plošče. Primerne so za otroke od trenutka, ko začnejo hoditi. Prilagajamo jih glede na otrokove motorične in ravnotežne sposobnosti. So edinstvene saj jih lahko uporabljamo dvostransko. Z ene strani imamo gladko desko, z druge strani pa so na desko dodane različne oblike, s katerimi dobimo taktilno pot. Slednja ni le odlična za motoriko, ampak pomaga tudi pri preprečevanju nastanka ploskih stopal. Sestavljanje je povsem enostavno po principu LEGO, zato si otroci poligon lahko sestavijo popolnoma sami in ob enem krepijo tudi svojo domišljijo in ustvarjalnost, saj je možnosti za izgradnjo različnih oblik poligona nešteto. Naročite jih lahko v dveh različnih barvah, natur in mavrična, ter treh različnih setih.

ali
Hitro in enostavno obročno plačilo
Od 11,23 
Vaš mesečni obrok
Obročni izračun
Enostavni nakupi na obroke
Želim, da bi bil moj obrok čim nižji
12 x 11,23 
Poplačati se želim čim prej
3 x 43,44 
Želim izbrati svoje obroke
12 x 11,23 

Leanpay omogoča enostavno nakupovanje na obroke prek spleta. Za plačilo na obroke v košarici izberite Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroška ocene tveganja.

Počisti

Opis

Deske ravnotežnega poligona so izdelane iz vezane brezove plošče. Primerne so za otroke od trenutka, ko začnejo hoditi. Prilagajamo jih glede na otrokove motorične in ravnotežne sposobnosti. So edinstvene saj jih lahko uporabljamo dvostransko. Z ene strani imamo gladko desko, z druge strani pa so na desko dodane različne oblike ovir, s katerimi dobimo taktilno pot. Slednja ni le odlična za motoriko, ampak pomaga tudi pri preprečevanju nastanka ploskih stopal. Sestavljanje je povsem enostavno po principu LEGO, zato si otroci poligon lahko sestavijo popolnoma sami in ob enem krepijo tudi svojo domišljijo in ustvarjalnost, saj je možnosti za izgradnjo različnih oblik poligona nešteto. Naročite jih lahko v dveh različnih barvah, natur in mavrična.

Deske ravnotežnega poligona lahko naročite v treh različnih setih:

ZAČETNI SET 4

 • 4x dolga ravna deska dimenzij 60 x 9 cm,
 • 4x povezovalni element dimenzij 18 x 9 cm,
 • 2x zaključni element premera 9 cm.

SREDNJI SET 6

 • 6x dolga ravna deska dimenzij 60 x 9 cm,
 • 6x povezovalni element dimenzij 18 x 9 cm,
 • 2x zaključni element premera 9 cm.

SUPER SET 8

 • 8x dolga ravna deska dimenzij 60 x 9 cm,
 • 8x povezovalni element dimenzij 18 x 9 cm,
 • 2x zaključni element premera 9 cm.

V kolikor že imate katerega izmed zgornjih setov in bi želeli dograditi svoj poligon, lahko dokupite in združite več setov. Prav tako je ravnotežni poligon združljiv z vsemi seti klasičnega ravnotežnega poligona.

Debelina vseh povezovalnih in končnih elementov je 3 cm, desk pa 2 cm.

Montaža:

 • Poligon povsem enostavno sestavljate po lastnih željah. Prikazi za nekaj osnovnih postavitev so priloženi setu.

Vzdrževanje:

 • Po potrebi obrišete z vlažno krpo.
 • Uporaba agresivnih čistil ni dovoljena in lahko povzroči poškodbe.

Rok dobave:

 • Če je izdelek na zalogi je rok dobave 3 – 5 delovnih dni.
 • Če izdelka ni na zalogi je rok dobave od 20 – 25 delovnih dni oziroma po dogovoru. Za več informacij nas kontaktirajte.

/

Teža izdelka
odvisno od seta

/

Maksimalna obremenitev
60kg
Priporočeno je, da se poligon sestavi na ravni podlagi zaradi možnosti padca iz izdelka. Ni zaželeno postavljanje poligona na trde grobe površine kot so beton, asfalt,… V bližini igrala, to je vsaj dva metra, ne sme biti nobenih izdelkov, da se prepreči možnost poškodb v primeru padca. Poligon ne postavljate v bližino nevarnih predmetov (ograje, stopnic, pohištva,…). Pri uporabi mora biti vedno prisotna odrasla oseba!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije 66 × 49 × 9 cm
Izberi velikost seta

ZAČETNI set, SREDNJI set, SUPER set

Barva seta

Mavrična, Natur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dvostranski ravnotežni poligon”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja