Skip to content Skip to footer

Oprimki za plezalne stene

Oprimki za plezalne stene

79,00 89,00 

Plezanje je odlična aktivnost za vse starosti, še posebej za otroke in najstnike. Otrokom boste omogočili aktivnost pri kateri bodo pridobivali moč, vzdržljivost, ravnotežje in samozavest. Pri ustvarjanju plezalne stene uporabite svojo domišljijo in si ustvarite takšno, da bo vam in vašim otrokom v največji izziv. Oprimke lahko pritrdite na katerokoli nosilno podlago, kot so na primer otroška igrala, betonske stene,… Uporabite lahko različne barve in modele oprimkov in si s tem ustvarite unikatno plezalno steno.

Počisti

Opis

Oprimki so izdelani iz posebnega kompozitnega materiala na osnovi PU. Zahvaljujoč temu so izjemno odporni na poškodbe. Na voljo imate različne modele, ki se med seboj razlikujejo v velikosti, tipu, namenu in težavnosti. Vsi plezalni oprimki imajo ergonomsko obliko, ki ne povzroča nepotrebne obremenitve prstov in sklepov. Plezalni oprimki so zanimivi in polni možnosti, ki bodo spodbudile domišljijo tako mladih kot nekoliko starejših plezalcev. Paket vsebuje 10 plezalnih oprimkov različnih oblik v izbrani barvi in ustrezno število vijakov za preprosto in varno namestitev. Barve paketov, ki so na voljo: bela, rumena, siva, roza, vijolična, oranžna in zelena. Primerni so za uporabo v notranjih prostorih in na prostem. Vsak poškodovan oprimek je potrebno takoj nadomestiti, saj le ta ni primeren za uporabo.

Montaža:

  • Priloženi vijaki za pritrditev oprimkov.

Vzdrževanje:

  • Vsak poškodovan oprimek je potrebno takoj nadomestiti, saj le ta ni primeren za uporabo.

Rok dobave:

  • Če je izdelek na zalogi je rok dobave 3 – 5 delovnih dni.
  • Če izdelka ni na zalogi je rok dobave od 20 – 25 delovnih dni oziroma po dogovoru. Za več informacij nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Tip oprimka

Odyssey jugs, ZOO mix

Barve oprimkov

Različne barve, Bela, Modra, Oranžna, Roza, Rumena, Siva, Vijola, Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oprimki za plezalne stene”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja