Skip to content Skip to footer

Modularna rolka 6v1 Otsbo

Modularna rolka 6v1 Otsbo

140,00 

Otsbo rolka 6v1 je neverjetna transformativna rolka, ki raste skupaj z otrokom in se prilagodi njegovi starosti in sposobnosti. Rolka omogoča 6 različnih možnosti transformacije in je primerna za otroke od 18 meseca pa vse do 12 leta starosti.

Unikaten dizajn s številnimi nagradami.

6 MOŽNOSTI TRANSFORMACIJE:

 1. Poganjalček s palico za potiskanje: ~18 mesecev.
 2. Poganjalček: +18 mesecev.
 3. Skiro: +24 mesecev.
 4. Skiro: +36 mesecev.
 5. Rolka s palico: +60 mesecev.
 6. Rolka

Izdelek ima vse zahtevane certifikate in številne nagrade.

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Otsbo rolka 6v1 je neverjetna transformativna rolka, ki raste skupaj z otrokom in se prilagodi njegovi starosti in sposobnosti. Otsbo rolka 6v1 omogoča 6 različnih možnosti transformacije in je primerna za otroke od 18 meseca pa vse do 12 leta starosti. Sestavni deli rolke so izdelani iz lesa, kovine in PU.

Unikaten dizajn s številnimi nagradami.

6 MOŽNOSTI TRANSFORMACIJE:

 1. Poganjalček s palico za potiskanje: Primerno za otroke stare približno 18 mesecev. Maksimalna teža otroka 20kg.
 2. Poganjalček: Otroku omogoča več svobode pri uporabi. Primerno za otroke stare +18 mesecev. Maksimalna teža otroka 20kg.
 3. Skiro: Z odstranitvijo sedišča se poganjalček pretvori v skiro. Z nizko pozicijo je skiro primeren za otroke stare +24 mesecev.
 4. Skiro: Z odstranitvijo sedišča se poganjalček pretvori v skiro. Z visoko pozicijo je skiro primeren za otroke stare +36 mesecev.
 5. Rolka s palico: Na rolko se namesti palica, ki služi kot pomoč otroku pri usmerjanju rolke in lovljenju ravnotežja. Rolka s palico je primerna za otroke stare +60 mesecev.
 6. Rolka: Zadnja stopnja transformacije je rolka, ki je primerna za otroke od starosti 36 mesecev naprej. Z uporabo se lahko prične tudi kasneje – ko je otrok osvojil vožnjo rolke s palico.

Montaža:

 • Enostavna montaža s pomočjo priloženih navodil.

Vzdrževanje:

 • Po potrebi obrišete z vlažno krpo.
 • Uporaba agresivnih čistil ni dovoljena in lahko povzroči poškodbe.
 • Rolko shranjujte v suhem prostoru. Le tako boste zagotovili, da vam bo služila več let. Nikoli je ne puščajte na dežju in snegu!
 • Izvajajte redno kontrolo vijakov in sestavnih delov.

Rok dobave:

 • Če je izdelek na zalogi je rok dobave 3 – 5 delovnih dni.
 • Če izdelka ni na zalogi je rok dobave od 15 – 20 delovnih dni oziroma po dogovoru. Za več informacij nas kontaktirajte.

/

Teža izdelka
~3,2 kg

/

Maksimalna obremenitev
20kg v sestavu 1 in 2
Pri uporabi mora biti vedno prisotna odrasla oseba! Poskrbite, da boste svojega otroka naučili kako pravilno zaustaviti rolko 6v1 v katerem koli sestavu, ko je to potrebno. Otrok mora rolko 6v1 varno ustaviti s svojimi nogami. Izdelek ni primeren za uporabo v prometu! Pri uporabi rolke 6v1 je obvezna uporaba zaščitne opreme! Pred prvo uporabo rolke 6v1 obvezno preberite priložena navodila!

Dodatne informacije

Teža 4 kg
Dimenzije 60 × 15 × 17,5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Modularna rolka 6v1 Otsbo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja