Skip to content Skip to footer

dodatek “Downhill kolo”

dodatek “Downhill kolo”

90,00 

Leg&go je poganjalček, ki raste z vašim otrokom in njegovim razvojem. Iz osnovnega modela 3v1 lahko z dodatki dobimo model 7v1, ki nam omogočijo uporabo vse od 6 meseca pa do 6 leta starosti.

Dodatek DOWNHILL KOLO je narejeno iz brezovega les s certifikatom FSC in je primeren od cca 2 do 5 leta starosti vašega otroka. Dodatek deluje kot naslon za noge in je zasnovan tako, da otroku pomaga pri vožnji po hribu navzdol. Dovolj je stabilen tudi za vožnjo stoje. Za zagotavljanje varne vožnje vašega otroka dodatek deluje tudi kot zavora. Če je vaš otrok pravi pustolovec in obožuje adrenalinsko vožnjo, bo ta dodatek kot nalašč zanj.

 

Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Leg&go je poganjalček, ki raste z vašim otrokom in njegovim razvojem. Iz osnovnega modela 3v1 lahko z dodatki dobimo model 7v1, ki nam omogočijo uporabo vse od 6 meseca pa do 6 leta starosti.

Dodatek DOWNHILL KOLO je narejeno iz brezovega les s certifikatom FSC in je primeren od cca 2 do 5 leta starosti vašega otroka. Dodatek deluje kot naslon za noge in je zasnovan tako, da otroku pomaga pri vožnji po hribu navzdol. Dovolj je stabilen tudi za vožnjo stoje. Za zagotavljanje varne vožnje vašega otroka dodatek deluje tudi kot zavora. Če je vaš otrok pravi pustolovec in obožuje adrenalinsko vožnjo, bo dodatek downhill kolo kot nalašč zanj.

Montaža:

  • Izdelek se enostavno sestavi po priloženih navodilih brez potrebnega dodatnega orodja.
  • Za nadgradnjo v downhill kolo morate imeti poganjalček leg&go 3v1!

Vzdrževanje:

  • Po potrebi obrišete z vlažno krpo.
  • Uporaba agresivnih čistil ni dovoljena in lahko povzroči poškodbe.
  • Downhill kolo shranjujte v suhem prostoru. Le tako boste zagotovili, da vam bo služil več let. Nikoli ga ne puščajte na dežju in snegu!
  • Izvajajte redno kontrolo vijakov in sestavnih delov.

Rok dobave:

  • Če je izdelek na zalogi je rok dobave 3 – 5 delovnih dni.
  • Če izdelka ni na zalogi je rok dobave od 15 – 20 delovnih dni oziroma po dogovoru. Za več informacij nas kontaktirajte.

/

Teža izdelka
– kg

/

Maksimalna obremenitev
30kg
Pri uporabi mora biti vedno prisotna odrasla oseba! Poskrbite, da boste svojega otroka naučili kako pravilno zaustaviti tricikel, ko je to potrebno. Otrok mora tricikel varno ustaviti s svojimi nogami. Izdelek ni primeren za uporabo v prometu. Pri uporabi tricikla je obvezna uporaba zaščitne opreme! Pred prvo uporabo tricikla obvezno preberite priložena navodila! Ni za uporabo v prometu!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “dodatek “Downhill kolo””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja