Skip to content Skip to footer

MODEL “3” – piklerjev trikotnik + letvenik

MODEL “3” – piklerjev trikotnik + letvenik

255,00 275,00 

Piklerjev trikotnik je izdelan iz vezane brezove plošče in pobarvan z barvo, ki je primerna za zaščito otroških igrač. Vsakemu Piklerjevemu trikotniku je dodana deska, ki ima na eni strani oprimke za plezanje na drugi strani pa je tobogan. Primeren je za otroke od šestega meseca starosti dalje. Na začetku služi kot opora pri vstajanju, nato kot plezalo, na koncu pa MODEL “3” služi kot letvenik (ribstol), ki ga pritrdite na steno. MODELU “3” je poleg deske dodan tudi drog za letvenik.

Počisti

Opis

Piklerjev trikotnik je izdelan iz vezane brezove plošče in pobarvan z barvo, ki je primerna za zaščito otroških igrač. Vsakemu Piklerjevemu trikotniku je dodana deska, ki ima na eni strani oprimke za plezanje na drugi strani pa je tobogan. Primeren je za otroke od šestega meseca starosti dalje. Piklerjev trikotnik na začetku služi kot opora pri vstajanju, nato kot plezalo, na koncu pa MODEL “3” služi kot letvenik (ribstol), ki ga pritrdite na steno. MODELU “3” je poleg deske dodan tudi drog za letvenik.

Certifikati: EN 71-1, EN 71-2, EN 71-8.

Montaža:

  • Izdelek se enostavno sestavi po priloženih navodilih s priloženim orodjem.

Vzdrževanje:

  • Po potrebi obrišete z vlažno krpo.
  • Uporaba agresivnih čistil ni dovoljena in lahko povzroči poškodbe.

Rok dobave:

  • Če je izdelek na zalogi je rok dobave 3 – 5 delovnih dni.
  • Če izdelka ni na zalogi je rok dobave od 15 – 20 delovnih dni oziroma po dogovoru. Za več informacij nas kontaktirajte.

/

Teža izdelka
15,5 kg

/

Maksimalna obremenitev
50kg
Priporočeno je, da se pod igrače namesti mehko in ravno podlago zaradi možnosti padca iz izdelka. V bližini igrala, to je vsaj dva metra, ne sme biti nobenih izdelkov, da se prepreči možnost poškodb v primeru padca. Trikotnik ne postavljate v bližino nevarnih predmetov (ograje, stopnic, pohištva,…). Pri uporabi mora biti vedno prisotna odrasla oseba!

Dodatne informacije

Teža 16,1 kg
Dimenzije 91 × 38 × 16 cm
Barva izdelka

Mavrična, Natur, Pastelna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MODEL “3” – piklerjev trikotnik + letvenik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja